Vilkår

Handelsbetingelser og persondatapolitik
 
 
Generelle oplysninger
Juridisk navn: © 2016 Unishop.dk
Organisationsform: ApS
CVR-nr.: 37337846
Adresse: Fiskeløkken 2-6, 5330 Munkebo
E-mailadresse: info@unishop.dk
Telefonnummer: + 45 6145 8984 
 
Bestilling hos Unishop.dk
På Unishop.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@unishop.dk eller tlf.: + 45 6145 8984.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge. 
 
Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på webshoppen. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@unishop.dk. 

Priser 

Danmark:
Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.
 
Grønland og Færøerne:
Der beregnes ikke moms af varer til Grønland og Færøerne.

Priser uden moms kan vises ved at klikke på linket nederst på siden - enten på oversigten over en varegruppe eller på det enkelte produkt.     

Priserne er dagspriser. Købsaftaler indgås på dansk.
 
Betaling
Du kan betale beløbet med Dankort, Visa/Visa Electron og MasterCard/Maestro. Vi tager ikke kortgebyrer. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Er min ordre gået igennem?
Du får en ordrebekræftelse til den e-mail du har angivet ved køb, så snart du har godkendt købet på hjemmesiden.

 
Fragt og levering

Danmark
Leveringstiden, fra at Unishop.dk modtager din ordre til afsendelse, vil gennemsnitligt være 3-9 hverdage. Alle ordrer afsendes som udgangspunkt med GLS, og i de tilfælde, hvor det er muligt, sendes track & trace nummer til den mail adresse, der er benyttet i forbindelse med afgivelse af ordren. 

Der er gratis fragt ved køb over 500 kr. ved levering til pakkeshop. 

Det koster 39 kr. ved køb under 500 kr. ved levering til pakkeshop.

Det koster 69 kr. med omdeling til privat og erhverv.

Pakker over 20 kg. kan ikke sendes til pakkeshop, og bliver derfor sendt med omdeling.

Nogle varer kan kun leveres med fragtmand. Prisen for levering med fragtmand varierer fra vare til vare. Levering af fragtmand vil fremgå af varebeskrivelsen samt ved valg af forsendelsesmetode. Bemærk: Ordren leveres til kantsten/gadeplan. 

Grønland
Grønland med skib er 299 kr. excl. moms op til 20 kg. Vejer din pakke mere, kontakter vi dig med den rigtige pris.

Færøerne
Færøerne med skib er 299 kr. excl. moms op til 20 kg. Vejer din pakke mere, kontakter vi dig med den rigtige pris. 

Generelt

Hvis GLS ikke træffer nogen på leveringsadressen, indleverer GLS pakken i en GLS PakkeShop eller på et GLS depot. Du får som køber besked om dette. 

Pakker ved GLS PakkeShop skal afhentes indenfor 10 dage. Det er kun er den person, ordren er faktureret til, der kan afhente pakken medbringende gyldig billedlegitimation. Hvis anden person skal afhente pakken, skal der medbringes fuldmagt. Bliver pakken ikke afhentet inden 10 dage, sendes den retur til Unishop.dk, og vil pålægges ekstra omkostninger. Vi forbeholder os derfor ret til at opkræve disse omkostninger, der pt. andrager 50,00 kr.  

Undersøg ALTID emballagen grundigt ved modtagelse. Det er nemlig dit ansvar at kvittere for, at varen er i orden på det tidspunkt, du har modtaget den. Hvis emballagen ikke er intakt, SKAL fragtmanden/GLS-buddet tage varen med retur.

Hvis der er skjulte skader på varen, hvor der ikke har været synlige tegn på emballagen, ring da straks til os på tlf. +45 6145 8984. Dette skal ske hurtigst muligt og indenfor 5 hverdage da reklamationsretten herefter bortfalder. Du må ALDRIG tage produktet i brug før, hvis produktet er skadet, og alt emballage SKAL gemmes som dokumentation for, at der har været en skjult skade. Tag evt. billeder af skader på produktet og emballagen.
 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@unishop.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Fortrydelse af den del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Husk at bede om kvittering for pakkeafsendelsen.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Fx ved tøj kan du med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, med mindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:

Unishop.dk
Fiskeløkken 2-6
5330  Munkebo

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Husk at medbringe den ordreseddel, du modtog sammen med varen, da den fungerer som kvittering. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Privatkøb:
Når du handler på Unishop.dk har du som privatperson "B2C" 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Erhvervskøb:
Ved erhverskøb "B2B" har du som hovedregel 12 måneders reklamationsret hvis varen bruges til erhverv. Hvis varen bruges privat er det 24 måneder såfremt reklamationen har karakter af privat brug. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Varen sendes til :

Unishop.dk
Fiskeløkken 2-6
5330  Munkebo

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Klageadgang
Du kan altid henvende dig til os, hvis der skulle opstå problemer. Enten pr. mail: info@unishop.dk eller via telefon +45 61458984 (Mandag - Fredag 9-15). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
Unishop.dk
Fiskeløkken 2-6
5330 Munkebo
info@Unishop.dk
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________
 
Bestilt den: _______________________     Modtaget den: _________________________
 
Forbrugerens navn: ________________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse:  ________________________________________________________________________
 

Forbrugerens underskrift: ___________________________________________________     
 
Dato: ______________________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)



 
Persondatapolitik

I forbindelse med at du anvender hjemmesiden www.unishop.dk, så indsamler vi en række personoplysninger om dig og din adfærd på vores hjemmeside.

Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til og hvem der har adgang til oplysningerne. Denne website forpligtiger sig til at overholde de til enhver tid fastlagte regningslinjer for behandling af cookies og persondata. 

De informationer, vi indsamler om dig er:

Vi indsamler kun personhenførbare oplysninger, som du selv har givet os - fx når du køber online på www.unishop.dk. Du kan også have deltaget i en konkurrence eller en undersøgelse. Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os tilladelse. Vi indsamler dit for- og efternavn, fysiske adresse, e-mail, telefonnummer samt dine online aktiviteter fx ved de bestillinger, du har bestilt online.

Hvad skal Unishop.dk bruge mine informationer til?

På www.unishop.dk benytter vi cookies til at registrere, hvad vores kunder ser på i webshoppen, styrer købsflowet samt til at måle trafikken på vores hjemmeside. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores hjemmeside og din brugeroplevelse, så du slipper for at indtaste dine oplysninger igen, hvis du er en tilbagevendende kunde.

Hvad er egentligt en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tal, tekst eller fx en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Personoplysningerne registreres hos Unishop.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Unishop.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Den dataansvarlige på Unishop.dk er Kim Rønsholt Knudsen